Rejsetips
Arkæologiske Park og ruinerne af Quirigua
PDF Udskriv Email
Beboet siden det 2. århundrede e.Kr., var Quirigua bliver i løbet regeringstid Cauac Sky (723-84) hovedstad i et selvstændigt og velstående stat.

Ruinerne af Quirigua indeholder nogle udestående 8. århundrede monumenter og en imponerende række af udskåret Steler og skulpturelle kalendere, som udgør en vigtig kilde til studiet af Maya-civilisationen.
 
Søen Lago de Atitlán (Panajachel)
PDF Udskriv Email

Lago de Atitlán ligger i en kegleformet udslukt vulkan. De fleste kommer til stedet for at svømme i søen og slappe af. Landskabet er fænomenalt, med høje vulkaner der omringer søen.

 
Landsbyen Santiago Atitlán
PDF Udskriv Email

Santiago Atitlán er et af de mest populære steder at besøge på en én-dagstur fra Panajachel. Den lille hyggelige landsby viser livet i Guatemala med lokale klædt i farvestrålende tøj i en afslappet atmosfære.

 
Plaza Mayor, Guatemala
PDF Udskriv Email

Plaza Mayor ligger i byens midte og er centrum for mange butikker. Specielt om søndagen er pladsen et besøg værd. Her kan man se tusindvis af lokale, der samles for at slappe af og høre salsa musik fra de bands der spiller på pladsen.

 
Tikal templerne
PDF Udskriv Email

Dette monumentale maya område fra gammel tid ligger nordvest for Flores. Placeret midt i junglen giver det en helt speciel oplevelse, når man ser de 44 meter høje templer rejse sig midt mellem træerne. I Tikal kan man opleve den fascinerende regnskov samtidig med, at man kan udforske mayaernes gamle paladser, templer og pyramider.

Beboet fra det 6. århundrede før Kristi fødsel til det 10. århundrede e.Kr. De ceremonielle center indeholder fantastiske templer og paladser, og offentlige pladser adgang ved hjælp af ramper. Resterne af boliger er spredt over hele det omkringliggende landskab.

 
Landsbyen Sololá
PDF Udskriv Email

Sololá har tiltrukket handlende i flere århundreder. Byen har flere markedspladser, og de fleste af disse er stadig livlige og kaotiske på markedsdage.

 
Santa Lucia Cotzumalguapa området
PDF Udskriv Email

Santa Lucia Cotzumalguapa er et vigtigt sted, hvis man er interesseret i Maya kultur og kunst. Sukkermarkerne indeholder store sten med indhuggede billeder. Der er bibeholdte artefakter fra gammel tid og flere gamle ceremoni steder. Et interessant sted hvis man vil vide mere om mayaerne.

 
Markedsbyen Zunil
PDF Udskriv Email

Zunil er en lille markedsby i nærheden af Quetzaltenango. Byen ligger i et enestående landskab med høje bjerge, der omringer byen kun overgået af en endnu højere vulkan. Der er markedsdag om mandagen, men byens hyggelige atmosfære og smukke kirke er bestemt også en oplevelse værd.

 


Side 1 af 3